Ook voor bancaire zaken hebben wij een aantal mogelijkheden. Zo kunt u via ons een rekening openen bij een beperkt aantal banken. Daarnaast hebben wij ook verschillende mogelijkheden voor (internet)spaarrekeningen. Daarbij is het goed om te weten dat het daarbij gaat om een advies en bemiddeling bij het openen van de rekening(en). Wij zijn geen officieel bankkantoor waar u geld kunt opnemen of storten. Het beheren van de geopende rekeningen wordt dan ook door de desbetreffende banken zelf uitgevoerd.

Wanneer het gaat om Lijfrente-rekeningen bent u bij ons aan het juiste adres. Lijfrente-rekeningen zijn bedoeld voor kapitaal met lijfrenteverplichting. Hierbij kunt u denken aan het opbouwen van lijfrentekapitaal tegen een fiscaal gunstige regeling of het uitstellen van een reeds opgebouwd lijfrentekapitaal, maar ook voor direct ingaande lijfrentes kunt u bij ons terecht.

Het is belangrijk om te weten dat er veel fiscale regels zijn met betrekking tot het opbouwen en uitkeren van lijfrentes. Het is belangrijk om hier goed rekening mee te houden. Wij voorzien u hierin graag van een goed en passend advies.

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons kantoor.