Het afsluiten van een hypotheek is een belangrijke gebeurtenis, of het nu gaat om een nieuwe hypotheek of het wijzigen van een bestaande hypotheek. Vaak is een hypotheek de grootste financiële verplichting die iemand in zijn leven aangaat. Daarbij gaat het vaak ook nog om een langdurige verplichting. Het is belangrijk om hierin een goede en weloverwogen beslissing te nemen.

Er komt veel kijken bij het afsluiten van een hypotheek. Naast de verschillende mogelijkheden bij de diverse geldverstekkers zijn er verschillende fiscale aspecten van belang. Wij helpen u graag om uw financiële situatie in beeld te brengen en de hypotheek te vinden die daar bij past. Onze dienstverlening bestaat niet alleen uit het geven van een goed advies, wij helpen u ook bij het in de praktijk brengen van dit advies, het aanvragen van de hypotheek en de aanverwante zaken. U kunt daar bij denken aan het onderhouden van de contacten met een taxateur of een notaris.

Al onze hypotheekadviseurs zijn in het bezit van de benodigde diploma’s en voldoen aan de verplichte permanente educatie die daar aan verbonden is. Daarnaast zijn alle adviseurs als ‘Erkend Financieel Adviseur’ geregistreerd bij de Stichting Erkend Hypotheekadviseur. U kunt onze registratie ook terugvinden op de website van de Stichting Erkend Hypotheekadviseur, klik hiervoor op het logo aan de rechterkant.

Omdat wij geen dienstbetrekkingen of productie verplichtingen hebben naar geldverstrekkers waar wij mee samenwerken kunnen wij u een volledig onafhankelijk advies aanbieden. Daarnaast baseren wij ons advies op een brede vergelijking van de producten die in de markt verkrijgbaar zijn, dit om u zo optimaal mogelijk van dienst te zijn. Bij de meeste geldvestrekkers hebben wij een rechtstreekse aanstelling, met de overige geldverstrekkers kunnen wij zaken doen via een inkooporganisatie.

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons kantoor.