Van links naar rechts : Staand : Rik Schutte, Joke Schutte, Lesley Jansen en Gerda Dooijeweerd. Gehurkt : Marc Lancee en Jan Schutte.

 

Het team van Schutte Financieel Advies bestaat uit de volgende personen:

Jan Schutte

Eigenaar en adviseur op het gebied van hypotheken en pensioenen.

Is sinds 1984 werkzaam bij dit kantoor en vanaf 1988 eigenaar van dit kantoor. Tegenwoordig houd Jan zich voornamelijk bezig met hypotheken, pensioenen en financiële planning. Met meer dan 35 jaar ervaring in het vak is Jan van grote waarde voor ons kantoor. Jan is net als Marc en Rik, Erkend Financieel Adviseur en in het bezit van alle WFT diploma’s, waaronder het diploma WFT Pensioenen.

E-mail : jan@schuttefinancieeladvies.nl

 

Joke Schutte

Eigenaar en verantwoordelijk voor de bedrijfsadministratie en debiteurenbeheer.

Is vooral werkzaam in de administratieve afhandeling van Schade- en Levensverzekeringen alsmede de financiële administratie van het kantoor. Ze ondersteunt waar en wanneer nodig alle collega’s en kent vrijwel alle klanten. Zij is vanaf het begin betrokken bij ons kantoor.

E-mail : joke@schuttefinancieeladvies.nl

 

Marc Lancee

Eigenaar en adviseur op het gebied van verzekeringen en hypotheken.

Is bekend met vrijwel alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van Schade- en Levensverzekeringen en Hypotheken.  Marc werkt sinds 2004 bij ons kantoor en is sinds 2013 mede-eigenaar, is Erkend Financieel Adviseur en is bekend met alle facetten van financiële dienstverlening.

E-mail : marc@schuttefinancieeladvies.nl

 

Rik Schutte

Eigenaar en adviseur op het gebied van verzekeringen en hypotheken.

Is in 2012 bij ons kantoor komen werken en heeft inmiddels 10 jaar ervaring op het gebied van Schade- en Levensverzekeringen. Sinds het voorjaar van 2013 is Rik Erkend Financieel Adviseur en ook Rik is in het bezit van alle benodigde WFT diploma’s.

E-mail : rik@schuttefinancieeladvies.nl

 

Gerda Dooijeweerd

Medewerkster commerciële binnendienst.

Werkt sinds 1992 bij ons kantoor, kent vrijwel alle klanten en is bekend met alle voorkomende administratieve werkzaamheden op het gebied van Schade en Inkomensverzekeringen. Gerda  weet  als geen ander altijd de zaken tussen klanten en verzekeraars goed op elkaar af te stemmen.

E-mail : gerda@schuttefinancieeladvies.nl

 

Lesley Jansen

Medewerkster commerciële binnendienst.

Is in  2016 bij ons kantoor komen werken omdat er steeds meer werk is en er sprake is van een groeiend aantal nieuwe klanten. Lesley staat ons bij met alle voorkomende werkzaamheden en geeft de ondersteuning die het voor de rest van ons mogelijk maakt onze klanten nog beter en sneller van dienst te zijn.

E-mail : lesley@schuttefinancieeladvies.nl