Het team van Schutte Financieel Advies bestaat uit de volgende personen:

Jan Schutte

Eigenaar en adviseur op het gebied van hypotheken en pensioenen.

Is sinds 1984 werkzaam bij dit kantoor en vanaf 1988 eigenaar van dit kantoor. Tegenwoordig houdt Jan zich voornamelijk bezig met hypotheken, pensioenen en financiële planning. Met meer dan 35 jaar ervaring in het vak is Jan van grote waarde voor ons kantoor. Jan is net als Marc en Rik, Erkend Financieel Adviseur en in het bezit van alle WFT diploma’s, waaronder het diploma WFT Pensioenen.

E-mail : jan@schuttefinancieeladvies.nl

 

Joke Schutte

Eigenaar en verantwoordelijk voor de bedrijfsadministratie en debiteurenbeheer.

Is vooral werkzaam in de administratieve afhandeling van Schade- en Levensverzekeringen alsmede de financiële administratie van het kantoor. Ze ondersteunt waar en wanneer nodig alle collega’s en kent vrijwel alle klanten. Zij is vanaf het begin betrokken bij ons kantoor.

E-mail : joke@schuttefinancieeladvies.nl

 

Marc Lancee

Eigenaar en adviseur op het gebied van verzekeringen en hypotheken.

Is bekend met vrijwel alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van Schade- en Levensverzekeringen en Hypotheken.  Marc werkt sinds 2004 bij ons kantoor en is sinds 2013 mede-eigenaar, is Erkend Financieel Adviseur en is bekend met alle facetten van financiële dienstverlening.

E-mail : marc@schuttefinancieeladvies.nl

 

Rik Schutte

Eigenaar en adviseur op het gebied van verzekeringen en hypotheken.

Is in 2012 bij ons kantoor komen werken en heeft inmiddels 10 jaar ervaring op het gebied van Schade- en Levensverzekeringen. Sinds het voorjaar van 2013 is Rik Erkend Financieel Adviseur en ook Rik is in het bezit van alle benodigde WFT diploma’s.

E-mail : rik@schuttefinancieeladvies.nl

 

Jan Willem Scholten

Adviseur particuliere en zakelijke Verzekeringen 

Sinds halverwege 2020 de overstap gemaakt naar ons kantoor na ruim 15 jaar werkzaam geweest te zijn bij een ander assurantiekantoor in Barneveld. Jan Willem heeft ruim 20 jaar ervaring op het gebied van advies en schadeafhandeling met betrekking tot schade en inkomensverzekeringen voor zowel particuliere als zakelijke relaties. Ook Jan Willem is in het bezit van alle benodigde WFT diploma’s.

E-mail : janwillem@schuttefinancieeladvies.nl

 

Scarlett Jacobi

Binnendienst medewerker Verzekeringen 

In 2021 is Scarlett ons team komen versterken. Scarlett is het eerste aanspreekpunt van ons kantoor en houdt zich bezig met alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van verzekeringen. Scarlett is in het bezit van de benodigde WFT diploma’s en helpt onze particuliere relaties op het gebied van het aanvragen van verzekeringen en mutaties.

E-mail : scarlett@schuttefinancieeladvies.nl