Het is een onderwerp waar niet vaak bij stil wordt gestaan, toch is het goed om te kijken wat er is geregeld voor later. Op het moment dat u de AOW gerechtigde leeftijd bereikt is het te laat om hier nog over na te denken. Het is dus goed om hier tijdig bij stil te staan zodat er (nog) een mogelijkheid is om hier voorzieningen voor te treffen.

Als particulier kunt u bij ons terecht voor een advies op maat, waarbij wordt gekeken naar een oplossing voor uw persoonlijke situatie. Als kantoor adviseren en bemiddelen wij ook in collectieve pensioenregelingen voor uw onderneming.

Wij beschikken over een ‘eigen’ Pensioenadviseur en een ‘eigen’ vergunning voor het adviseren en bemiddelen op het gebied van collectieve pensioenen. Wij zijn hierin dus niet afhankelijk van een derde partij. Hierdoor kunnen wij u sneller van dienst zijn op het moment dat u vragen of opmerkingen heeft over uw pensioencontract.

Ook voor deze collectieve pensioencontracten werken wij samen met veel verschillende aanbieders. Door onze onafhankelijke positie kunnen wij u daarin voorzien van een goed advies en stellen wij uw belang daarbij voorop.

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons kantoor.