Verzekeren is maatwerk, of het nu gaat om privé- of zakelijke verzekeringen. Wij helpen u graag bij het inventariseren van uw wensen en uw situatie om vervolgens samen met u een oplossing te vinden die daar bij past.

Er wordt vaak gedacht dat een tussenpersoon onnodig duurder is dan de plaatselijke bank of online verzekeraar. Onze ervaring is dat we in nagenoeg alle gevallen een concurrerend aanbod kunnen doen. Naast het scherpe aanbod bieden wij u ook de expertise van een onafhankelijke deskundige die uw belangen behartigd. Ook gaat onze dienstverlening verder dan alleen het afsluiten van een verzekering. Na het afsluiten kunt u bij ons terecht met uw vragen en opmerkingen. Ook bij schade helpen wij u graag verder om de schade op een snelle en goede manier af te handelen met de verzekeraar. 

Onze medewerkers zijn in het bezit van de benodigde diploma’s en voldoen aan de verplichte permanente educatie die daar aan verbonden is.

Wij bieden u een goede bereikbaarheid en een vast aanspreekpunt binnen ons kantoor. Zo krijgt u altijd iemand ‘aan de lijn’ die op de hoogte is van uw situatie. U hoeft dus niet bang te zijn voor lange wachtrijen.

Naast goede oplossingen voor de particuliere markt hebben wij ook veel ervaring met zakelijke verzekeringen. Daarbij kunt denken aan een goed pakket voor een (startende) ZZP-er maar ook om maatwerkoplossingen voor (grote) bedrijven. Naast de zogenoemde schadeverzekering (zoals bijvoorbeeld een Auto- of Gebouwenverzekering) kunnen wij u ook helpen bij inkomensverzekeringen (zoals een Verzuim- of Arbeidsongeschiktheidsverzekering).

Verder adviseren en bemiddelen wij ook in Levensverzekeringen. Of het nu gaat om een advies over een bestaande verzekering of het afsluiten van een nieuwe verzekering, wij helpen u graag bij het vinden van een passende oplossing.

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons kantoor.