Het jaar loopt al weer op zijn eind. Ieder jaar is dit weer het moment om eens naar uw Zorgverzekering te kijken. Ook dit jaar vindt u weer een Zorgvergelijker op onze website. Daarbij hebben wij ook dit jaar weer gekozen voor de Zorgvergelijker van DAK.

 

Wat is DAK?

DAK is een collectieve ondernemersorganisatie waarbij een groot aantal assurantiekantoren zijn aangesloten. Via dit collectief kunnen wij wij als aangesloten kantoor binnen dit collectief ook verzekeringen afsluiten. Wordt een verzekering via ons kantoor bij de DAK afgesloten? Dan loopt de verzekering gewoon bij ons kantoor. Met vragen over uw verzekering kunt u daarom gewoon bij ons terecht.

 

De DAK Zorgvergelijker

In de DAK Zorgvergelijker kunt u een groot aantal Zorgverzekeringen vergelijken op basis van prijs en voorwaarden. Zo kunt u uw kijken of uw huidige Zorgverzekering nog voldoet aan uw wensen of dat het wellicht aantrekkelijk is om deze over te sluiten naar een andere zorgverzekeraar. Komt u tot de conclusie dat het eventueel aantrekkelijk is om over te stappen? Dan kunt u de verzekering direct online afsluiten.

 

De zorgvergelijker

Door op onderstaande button te klikken opent u de Zorgvergelijker :

Zorgvergelijker Particulier

 

Zorgvergelijker MKB-relaties