Skip to content

Bancaire zaken

Bancaire zaken

Ook voor bancaire zaken hebben wij een aantal mogelijkheden. Zo kan je via ons een rekening openen bij een beperkt aantal banken. Daarnaast hebben wij ook verschillende mogelijkheden voor (internet)spaarrekeningen. Daarbij is het goed om te weten dat het daarbij gaat om een advies en bemiddeling bij het openen van de rekening(en). Wij zijn geen officieel bankkantoor waar je geld kunt opnemen of storten. Het beheren van de geopende rekeningen wordt dan ook door de desbetreffende banken zelf uitgevoerd.

Wanneer het gaat om lijfrenterekeningen ben je bij ons aan het juiste adres. Lijfrenterekeningen zijn bedoeld voor kapitaal met lijfrenteverplichting. Hierbij kun je denken aan het opbouwen van lijfrentekapitaal tegen een fiscaal gunstige regeling of het uitstellen van een reeds opgebouwd lijfrentekapitaal, maar ook voor direct ingaande lijfrentes kun je bij ons terecht.

Het is belangrijk om te weten dat er veel fiscale regels zijn met betrekking tot het opbouwen en uitkeren van lijfrentes. Het is goed om hier rekening mee te houden. Wij voorzien je hierin graag van een goed en passend advies.