Skip to content

Over ons

Ons doel is om een toegankelijk, goed en persoonlijk financieel advies te geven aan iedereen die daar behoefte aan heeft. Als jong en dynamisch kantoor gaan wij graag met de tijd mee, maar houden wij ook gewoon van ‘ouderwetse’ service.

Onze toegevoegde waarde!

Ons kantoor is al sinds 1984 actief als onafhankelijke tussenpersoon op het gebied van verzekeringen, hypotheken en pensioenen. Wij doen dat voor particulieren, maar ook voor ZZP-, MKB- en Grootzakelijke relaties.
Met een nieuwe generatie die langzaamaan het roer overneemt heeft ons kantoor ook een goed fundament voor de toekomst. Wij investeren graag in de toekomst en hechten waarde aan onze onafhankelijkheid en hebben daarbij geen ambitie om opgenomen te worden in een grote organisatie. Het is mooi als je de techniek voor je kan laten werken, maar het persoonlijke contact staat bij ons voorop. Dit werkt twee kanten op, zo weet jij met wie jij zaken doet, maar weten wij ook met wie wij zaken doen. Dat werkt voor beide partijen wel zo makkelijk! Bij ons krijg je dan ook geen keuzemenu als je belt, maar gewoon een collega die je helpt of die gelijk de juiste collega voor je opzoekt. Voor al onze diensten geldt dat wij volledig onafhankelijk zijn van banken en verzekeraars. Op die manier kunnen wij je optimaal van dienst zijn. Ons kantoor is in het bezit van de benodigde vergunningen van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Daarnaast is ons hele team in het bezit van de benodigde WFT diploma’s.

Ons team

SFA ML K

Marc Lancee

Eigenaar / Hypotheek-, Pensioen & Verzekeringsadviseur
SFA RS K

Rik Schutte

Eigenaar / Hypotheek-, Pensioen & Verzekeringsadviseur
SFA JaS K

Jan Schutte

Hypotheek- & pensioenadviseur
SFA JoS K

Joke Schutte

Financiële administratie / Alleskunner
SFA JWS K

Jan Willem Scholten

Relatiebeheerder / Verzekeringsadviseur
SFA TF K

Tea Foppen

Commerciële- & administratieve binnendienst
SFA SV K

Suzanne Vliek

Commerciële binnendienst (particulieren)