Skip to content

Pensioenen

Pensioenen

Het is een onderwerp waar niet vaak bij stil wordt gestaan, toch is het goed om te kijken wat er is geregeld voor later. Op het moment dat je de AOW gerechtigde leeftijd bereikt is het te laat om hier nog over na te denken. Het is dus goed om hier op tijd bij stil te staan, want dan is er waarschijnlijk nog een mogelijkheid om er iets aan te doen.

Als particulier kun je bij ons terecht voor een advies op maat, waarbij wordt gekeken naar een oplossing voor jouw persoonlijke situatie. Als kantoor adviseren en bemiddelen wij ook in collectieve pensioenregelingen, dit wordt ook wel een bedrijfspensioenregeling genoemd. 

Als een van de weinige kantoren in en om Harderwijk mogen wij zelf adviseren en bemiddelen voor pensioenen! Wij hebben maar liefst 3 pensioenadviseurs in huis. Deze werkzaamheden worden bij ons niet uitbesteed aan een derde partij, maar wij kunnen jou daar zelf bij helpen op de manier zoals je dat van ons gewend bent. 

Ook voor deze collectieve pensioencontracten werken wij samen met veel verschillende aanbieders. Door onze onafhankelijke positie kunnen wij je daarin voorzien van een goed advies en staat jouw belang daarbij voorop.