Skip to content

Hypotheken

Hypotheken

Het afsluiten van een hypotheek is vaak de grootste financiële verplichting die je in je leven aangaat. Daarbij gaat ook gelijk om een verplichting voor een periode die kan oplopen tot 30 jaar en soms zelfs nog langer. Het is dan ook belangrijk dat je hierbij een weloverwogen beslissing maakt. Wij helpen je hier graag bij. Tijdens een persoonlijk gesprek voorzien we je van een goed en passend advies.

Bij het afsluiten van een hypotheek vinden wij een goed, persoonlijk en snel contact belangrijk. Vaak is er maar beperkte tijd om een hypotheek te regelen en bovendien wil je zelf ook duidelijkheid hebben. Wij helpen je graag met alle vragen tijdens het hele proces en begeleiden je bij alle zaken die er bij komen kijken. Van financieringsvoorbehoud in een koopovereenkomst tot de controle van de concepten van de notaris.

Onze hypotheekadviseurs zijn in het bezit van de benodigde diploma’s en voldoen aan de verplichte permanente educatie die daar aan verbonden is. Daarnaast zijn alle adviseurs als ‘Erkend Financieel Adviseur’ geregistreerd bij de Stichting Erkend Hypotheekadviseur. U kunt onze registratie ook terugvinden op de website van de Stichting Erkend Hypotheekadviseur (www.seh.nl).

Omdat wij geen dienstbetrekkingen of productie verplichtingen hebben naar geldverstrekkers waar wij mee samenwerken, kunnen wij jou een volledig onafhankelijk advies aanbieden. Daarnaast baseren wij ons advies op een brede vergelijking van de producten die in de markt verkrijgbaar zijn, dit om jou zo optimaal mogelijk van dienst te zijn. Bij de meeste geldvestrekkers hebben wij een rechtstreekse aanstelling, met de overige geldverstrekkers kunnen wij zaken doen via een inkooporganisatie.