Skip to content

Verzekeringen (particulier)

Verzekeringen (particulier)

Het regelen van de verzekeringen is bij de meeste mensen niet hun favoriete bezigheid. Voor ons is dat wel het geval en wij hebben er zelfs ons werk van gemaakt. Wij helpen je graag met het regelen van je verzekeringen!

Voor de particuliere verzekeringen werken wij samen met heel veel verzekeraars. Bij een aantal verzekeraars kunnen wij zelfs een extra scherpe premie aanbieden om er zo een nog betere deal voor jou uit te halen. Toch is de premie niet het eerste waar wij naar kijken. Als eerste brengen wij graag in beeld wat er al loopt, vanuit dat vertrekpunt gaan wij kijken wat er voor jou van belang is en welke verzekeringen je wel en niet nodig hebt. Daarbij letten wij erop dat je wel een goed en actuele dekking hebt of juist houdt op de verzekeringen. Op basis van deze informatie gaan wij voor jou kijken welke verzekeraar de gewenste dekking biedt tegen de beste premie, voorwaarden en service.

Bij de particuliere verzekeringen wordt vaak als eerste gedacht aan een Woonhuis- Inboedel- en Aansprakelijkheidsverzekering, eventueel aangevuld met een Auto- en/of Motorverzekering. Uiteraard zijn die verzekeringen via ons af te sluiten, maar ook alle andere verzekeringen kun je via ons afsluiten. Daarnaast zijn er ook nog Levensverzekeringen. Daarbij kun je denken aan een Spaarverzekering, maar ook een Overlijdensrisicoverzekering of een Uitvaartverzekering. Ook met die verzekeringen kunnen wij je verder helpen.

Onze werkzaamheden stoppen niet bij het afsluiten van de verzekering, ook na die tijd blijven wij er voor jou om je verder te helpen. Het kan zijn dat je achteraf toch nog vragen hebt of dat er een wijziging is en ook daarvoor kun je bij ons terecht. Het kan ook zo zijn dat je schade hebt, dat is nooit leuk, maar voor de meeste gevallen is daarvoor een verzekering afgesloten. In alle gevallen kun je contact opnemen met ons kantoor en dan helpen wij je verder.

Nieuwsgierig geworden? Of wil je graag meer weten? Neem dan contact met ons op, wij vertellen je graag nog meer over de mogelijkheden.