Skip to content

Verzekeringen (zakelijk)

Verzekeringen (zakelijk)

Het regelen van de verzekeringen voor je bedrijf is vaak erg complex. Het vergelijken van verzekeringen is een stuk moeilijker en vaak hebben verzekeraars allemaal verschillende voorwaarden en clausules. Waar moet je dan beginnen? Het antwoord op die vraag is eenvoudig, namelijk ons: Schutte Financieel Advies.

Wij helpen je graag om de zakelijke verzekeringen goed in beeld te brengen. Deze verzekeringen kunnen heel erg uiteen lopen. Van een Aansprakelijkheidsverzekering voor een ZZP’er tot een Garantieverzekering voor een grote producent. Als het te verzekeren is dan kunnen wij het voor je regelen. Op onze site vind je geen lange lijst met alle mogelijke zakelijke verzekeringen, want wij verwachten niet van jou dat jij jezelf helemaal gaat inlezen. Daarvoor zijn wij er. Natuurlijk weet jij zelf het beste wat je precies doet en hoe je de zaken hebt geregeld. Voor het regelen van de verzekeringen hebben wij wel die informatie van jou nodig, maar dat werken wij graag voor je uit en zoeken daar een goede passende verzekeringsoplossing bij.

Voor de zakelijke verzekeringen zijn wij er, net als bij de particuliere verzekeringen, niet alleen bij het afsluiten van de verzekeringen. Ook bij vragen of wijzigingen kun je contact met ons opnemen en beantwoorden wij je vragen of helpen wij je verder om de wijziging in orde te maken. Ook in geval van schade zijn wij de partij die je verder gaat helpen om de schade af te handelen met de verzekeraar.

Nieuwsgierig geworden? Of wil je graag meer weten? Neem dan contact met ons op, wij vertellen je graag nog meer over de mogelijkheden.